Ny sæson

Skrevet d. 12. august 2020

Så nærmer den nye sæson sig og vi glæder os meget til at komme i gang igen. Det bliver en sæson med nye ord som retningslinjer, afspritning og afstand, som vi skal forholde os til. Men den foregående sæson skal lige gøres ordentlig færdig. Vi slap hinanden på en mærkelig måde pga. cononavirusen og dermed aflysning af opvisningen, så vi mangler at få uddelt årsmærker og pokaler.

Der bliver ikke holdt Åben Blistrup som tidligere år, men i stedet holder vi Indmeldelsesdag den samme dag som Åben Blistrup var planlagt til, nemlig lørdag den 29. august 2020 kl. 11 – 13, og kl. 12.30 uddeles årsmærker og pokaler.

Følgende gymnaster kan modtage årsmærker:

5 års mærker:

10 års mærke:

15 års mærke:

20 års mærke:

30 års mærke:

35 års mærke:

Fighterpokal til børn: Josephina Rachlou, der har gået til gymnastik i 5 år. Hun er altid sød ved de mindste på Spring/Rytmeholdet. Hun har fået sin veninde med på holdet, og hun har trofast været til alle timerne. Ja, selv en brækket arm kunne ikke holde hende væk, selv om hun hverken måtte lege eller hoppe på airtracken.

Fighterpokal til voksne: Camilla Hedegaard Warming, Jumping Fitness, der med sit smittende gode humør møder hver gang til træning. Når instruktøreren kommer med noget nyt, er Camilla altid den friske modtager, der jubler højt. Camilla er omgivet af positiv energi, som hun også deler ud af til de nye på holdet med gode råd og forståelse for det godt kan være lidt hårdt. Hun er en stor hjælp for instruktøren op til opvisningen, og hun fortjener i den grad et skulderklap med fighterpokalen 2020.

Karin Andersens Vandrerpokal: går til yogainstruktør Vivi Brokær, der havde stor fremgang på sit hold i sidste sæson. Hun er meget vellidt af sine trofaste gymnaster, som hun har haft i de sidste 6 sæsoner. Med sit rolige og kompetente væsen fører hun timen igennem, og vi er meget glade for at have dig i vores kreds af instruktører.

Så håber vi ovennævnte vil være tilstede i Blistrup Hallen den 29. august 2020, kl. 12.30 og modtage jeres årsmærker og pokaler.

De varmeste sommerhilsner
Bestyrelsen i BSI-Gymnastik