Nye Coronarestriktioner

Skrevet d. 27. oktober 2020

Efter regeringens nye restriktioner, der kom fredag den 23. oktober 2020, har vi besluttet at dele de fleste voksenhold op på lige og ulige uger, så vi holder os på max. 10 på hvert hold i de næste 4 uger, altså frem til den 19. november 2020.

Dette gælder for Cross Dance, Muntre Motionsdamer, Motionsherrer. Yogaholdene deles og tilbydes 3/4 time – mere info hos instruktør Vivi, ligesom Ryg-gymnastik gør – mere info hos instruktør Karin.

Zumba Gold deles – mere info hos instruktør Leila. Jumping Fitness deles – mere info hos Malou.

WorkOutMowes, Stepaerobic og Sundhedsidræt kører videre som hidtil.

Vi er glade for, at restriktionerne ikke gælder vore børnehold, så alle børneholdene kører videre som hidtil. Familietons med aktive forældre og Jumping Fitness Forældre/barn kører også videre som hidtil.

Fra torsdag den 29. oktober 2020 og resten af året skal alle over 12 år have mundbind på, når de kommer ind i hallen og gymnastiksalen, og igen når de går ud fra træning. Det gælder også ventende forældre. Mundbind er ikke påkrævet under selve træningen.

Vi håber I stadig har lyst til at komme til træning, også under de vilkår vi har i øjeblikket. Vi må passe på hinanden og respektere de restriktioner, som regeringen har givet os.

Mvh. Bestyrelsen i BSI – Gymnastik