Generalforsamling – Formandens beretning

Skrevet d. 24. februar 2022

Beretning ved Ilse Godtfredsen

Det første arrangement efter sidste generalforsamling den 10. juni 2021 var Indmeldelsesdagen lørdag den 4. september. Vi skrev holdene op ved hvert sit bord, så vi kunne holde corona afstand, og fik da også en del tilmeldinger, dog lidt mindre end vi plejer at få. Vi gav kontingentet til halv pris til alle medlemmer, der var tilmeldt sidste sæson, og 10% rabat til nye medlemmer.

Samme dag kl. 12.30 uddelte vi årsmærker, i alt 23 mærker fordelt med 14 der fik 5 års mærker, 4 fik 10 års mærke og 5 fik 15 års mærker. Børnene fik overrakt medalje og de voksne fik en gave i form af hhv. en skål fra Bitz eller en vase i serien Hammershøi. Der blev ikke uddelt nogle pokaler denne gang, fordi den forrige sæson havde været så sporadisk pga. coronaen.

Sæsonen startede den 6. september 2021 helt uden corona restriktioner, hvor vores nye Jumping Fitness instruktør Camilla Fisker Hansen fik sin debut mandag aften. Der var lidt færre, der havde tilmeldt sig, så de to hold blev samlet til et hold, der kører fint nu.

Sandra valgte at holde pause med sine to børnehold, så derfor blev Janes hold Familietons med aktive forældre flyttet til hallen tirsdag eftermiddag. Dette giver mulighed for mere aktivitet på den større plads, og det har givet flere på holdet.

Anne-Dorthe fortsætter med Cross Dance senere om tirsdagen med de stabile piger, dog lidt færre.

Lana og Thomas har fået vind i sejlene med Spring, Cirkus og Akrobatik torsdag eftermiddag. Der er høj aktivitet på redskaberne og med hulahopringene i den to timer, hvor først de små er på og senere de større, øvede børn, der træner spring og balanceøvelser.

Leila startede et nyt hold op med Zumba Kids den 4. oktober, hvor der kom 8 på. Det kørte lidt ustabilt hele efteråret pga. coronaen, så det endte med at holdet blev lukket i slutningen af november. De fleste børn er rykket over på Spring, Cirkus og Akrobatik om torsdagen.

Vivi startede op med to yogahold mandag og onsdag. Der var så stor tilslutning, at vi i starten af oktober startede det 3. hold om tirsdagen i gymnastiksalen. Super fint af Vivi.

De Muntre Motionsdamer om tirsdagen er desværre ikke så mange som der var engang. Vi har fået stor konkurrence fra andre aktører i området, der gør det lidt svært, og coronaen har givet en del aflysninger i løbet af efteråret.

Lana har et meget stabilt hold i Sundhedsidræt, hvor der er fremgang og hvor de går til den med mange forskellige rekvisitter.

Om onsdagen træner Ea sine to hold i gymnastiksalen med WorkOutMowes og StepAerobic, hvor de også går til den i et højt tempo. Der er kommet flere på holdene, så det er godt.

Sofie har gang i den med de mange puslinge i salen om torsdagen, og efter dem kommer også rigtig mange, der gerne vil træne ryg-gymnastik hos Karin. Karin fortsætter med de stabile Motionsherrer, der har holdt lidt længere juleferie pga. coronaens høje smittetal i begyndelsen af det nye år.

Det sidste hold vi har i ugen er Zumba Gold med Leila som instruktør. Der kom desværre ikke ret mange, så holdet blev lukket efter en måneds tid.

Antal medlemmer:

I denne sæson er vi 222 medlemmer, en del færre end sidste sæson, hvor der var 263. Dette skyldes sandsynligvis den usikre tid med coronaen og dens restriktioner, vi har måtte leve med. Det er vist ret generelt i foreningerne omkring os.

Køb af redskaber og rekvisitter:

I sommer på nogle lørdage gik vi til den og fik skiftet dug og elastikker på alle 21 jumping trampoliner. Det var et stort og hårdt arbejde, så jeg vil hermed takke de frivillige, der lagde arme til dette arbejde. TAK!

Ved sæsonstart fik vi indkøbt en transportabel højtaler, der kobles til instruktørens telefon, og det fungerer nemt og godt.

Thomas hjalp med indkøb af en lille trampolin, der er bedre til børnene og en mindre airtrack på 3m, et supplement til de øvrige redskaber.

Kurser:

Camilla Jensen var på hjælpeinstruktørkursus 2 i oktober 2021.

Vivi har været på kursus ”Psoas, den oversete muskel” i august, og Camilla Fisker Hansen var på Jumping Fitness uddannelsen i juni hos Jumping Fitness Danmark.

Øvrige aktiviteter:

I uge 26 deltog Thomas sammen med Flemming Larsen i kommunens sommeraktiviteter for børn, der hed Gymnastikken on tour, hvor de tog rundt til Græsted, Blistrup, Gilleleje og Søborg Gymnastikforening, en dag hvert sted fra kl. 10-15. En sjov oplevelse for Thomas og de mange børn.

Årets BSI-julekalender fik vi solgt til trods for coronaen. Vi fik 250 kalender, og fik næsten solgt alle sammen.

Igen i år gjorde en del af De Muntre Motionsdamer rent i den gamle gymnastiksal lige før sæsonstart. Tak til damerne for dette store arbejde.

Siden sidste generalforsamling i juni har vi holdt 2 bestyrelsesmøder og 1 instruktørmøde.

Til sidst vil jeg takke bestyrelsen, instruktører og hjælpeinstruktører for et godt og konstruktivt samarbejde i det forløbne år.