Spring, cirkus, & akrobatik – Øvede 8+

Velkommen til alle børn der elsker gymnastik! Vi bruger et hav af redskaber til alle træninger for at give børnene en sjov og varieret træning. Holdet er opbygget med forskellige aktiviteter som er for både piger og drenge. Træningen indeholder elementer fra spring, cirkus og akrobatik.

Brug af nyt redskab

Vi har besluttet at fortsætte brugen af stor-trampolinen på baggrund af den ny-sponsorerede landingsmåtte og den nykøbte airtrack-kile grundet deres vellykkede anvendelse i sommergymnastikken.

Generelle træning

Med alle redskaber i vores voksende udstyrssamling, vil vi opnå en hidtil uset variation i springtræningen. Vores gymnaster vil fortsat træne forlæns og baglæns roterende spring, herunder saltoer, kraftspring, flikflak og baglæns salto. Derudover vil vi fokusere på serie-momenter og aktiviteter såsom jonglering, hulahop og gå på line for at skabe en balanceret træning.

Ét fælles formål:

Børnene skal have det sjovt og udvikle deres fysiske og sociale kompetencer.
Vi oplever at træningen medfører en forbedring af deres fysiske og motoriske færdigheder, samt koncentration og balance. Det er en disciplinerende træning med henblik på sikkerheden hvor vi også giver plads til sjov og ballade.

Det vigtigeste for os er, at hvert barn oplever glæden ved gymnastik.

Infobox

Holdnavn: Spring, akrobatik, & cirkus– Øvede 8+

Holdnr.: 30

Sted: Blistrup Hallen

Tidspunkt: Onsdage kl. 17.00 - 18.30

Opstart: 6. september

Pris: 995,-

Instruktører: Lana, og Thomas

Bemærkninger:

Instruktør Thomas er åben for spørgsmål på tlf nr:
22 11 30 80