Zumba Gold

Skrevet d. 12. august 2020

Zumba Gold er for den aktive ældre, eller dig med funktionelle udfordringer, som gerne vil danse til glad musik. Zumba gold er en sjov og effektiv motionsform, der kombinerer latinske danseelementer i lette koreografier.

Fitness Forældre/barn, 7-12 år

Skrevet d. 12. august 2020

Dyrk idræt sammen med dit barn.

Kom og prøv Jumping Fitness sammen med dit barn, hvor I får en trampolin hver. Vi hopper serier i takt til musikken, vi laver styrketræning og får en masse god motion, vi skaber et socialt rum ved at være med dette hold.

Der kommer sved på panden, og lattermusklerne bliver i den grad også trænet.

Jumping Fitness Fusion, fra 14 år

Skrevet d. 12. august 2020

Jumping fitness Fusion, er en udvidet variation af vores almindelig Jumping fitness hold.

Alt det gode som vi kender fra Jumping Fitness med fed musik og sved på panden, får lige en lille opgradering. Med Jumping Fitness Fusion er der mere styrketræning ind over, og vi kommer alle musklerne mere igennem.

Vi skal stifte bekendtskab med vores nye redskab, expanders, som er elastikker, der er fastgjort på vores trampoliner, og vores nye sliders, der skal hjælpe til at lave mange flere nye øvelser på gulv.

Alt i alt bliver det en super fed træning, hvor alle kan være med, mænd og kvinder.

Jumping Fitness Fusion bliver en anderledes og ny måde at træne på.

Yoga – Mandag

Skrevet d. 12. august 2020

HATHA YOGA.

Trænger du til:

Så er YOGA måske noget for dig. 

Familietons

Skrevet d. 6. august 2018

Familetons med fokus på masser af bevægelse og fart på.

Det forventes, at forældrene motiverer børnene til nye ting, og dermed deltager i barnets motoriske og fysiske udvikling.

Vi starter med goddagsang, lærer nye færdigheder, 30 min. med leg og spring på redskaber, fuld fræs, og slutter med at sige farvel til hinanden.

Forældre og børn hjælper med oprydningen.

Familietons deltager i vores opvisning.

Jumping Fitness

Skrevet d. 24. februar 2018

Jumping Fitness er en dynamisk fitnessform, som udføres på specieludviklede trampoliner.

Vi hopper i takt til musikken, så der kommer sved på panden, og smilet kommer helt naturligt frem.

Jumping fitness er for ALLE, kom og vær med.

Sundhedsidræt 50+

Skrevet d. 24. februar 2018

Motion er godt for din krop, og det er aldrig for sent at komme i gang. Dette hold er for dig, som gerne vil i gang med at træne eller som har en fysisk udfordring. Sundhedsidrætstræning er tiltænkt dig, der har brug for at komme i gang med motion igen.

Selve træningen:
Træningen er opbygget med redskaber som fx bolde, vægte og elastikker. Vi arbejder med at forbedre muskeludholdenhed, kondition, stabilitet, koordination, balance og reaktionsevne.

Vi vil i løbet af timerne arbejde med styrkebaseret øvelser og en træningstime kan fx bestå af:

Opvarmning af hele kroppen: Timerne starter altid med stille og rolige bevægelser, hvor vi arbejder med de enkelte led i kroppen, for at gøre kroppen tryg ved bevægelse.

Træning og tænkning: Her skal vi arbejde med at styrke vores ben, arme, skuldre, ryg og mave, som er tilpasset dit niveau. Her bruger vi bolde, vægte og elastikker. Der kan forekomme øvelser, der stimulerer koordinationen. Vi slutter altid timen af med udstrækning.

WorkOut Moves

Skrevet d. 24. februar 2018

Dette er et ekstremt effektivt træningskoncept, der bygger på gode gamle samt sprit nye workoutøvelser, der udføres til musik i små koreografiske serier tilpasset hvert musiknummer.

Hele kroppen bliver trænet igennem, strammet op og styrket fra top til tå til den fedeste musik i sjove, varierede øvelsesmønstre, så man helt glemmer, at det niver lidt i musklerne, hvilket det med garanti vil komme til, da alt er bygget op med henblik på at give det mest effektive træningsresultat, mens vi selvfølgelig har det super sjovt.

WorkOutMoves er for alle fra totalt utrænet til virkelig veltrænet samt alle aldersklasser og er udarbejdet, så det giver en perfekt markeret og super flot og feminin krop.

Holdet har sin egen Facebook-gruppe, der hedder ”StepAerobic & WorkOutMoves”, som alle er yderst velkomne til at kigge ind på samt blive medlem af.

Ryg-gymnastik

Skrevet d. 24. februar 2018

Har du gået på rygskole? Eller har du problemer med ryggen og ønsker en mere målrettet træning, så er dette hold måske noget for dig. Her er mulighed for individuel træning, og det er tilladt kun at lave hver anden øvelse, eller bare dem du kan være med til. Mød op og prøv at være med.

Yoga – Onsdag

Skrevet d. 24. februar 2018

Der er lukket for tilmeldinger!

HATHA YOGA.

Trænger du til:

Så er YOGA måske noget for dig.