Yoga – Tirsdag

Skrevet d. 27. september 2021

HATHA YOGA.

Trænger du til:

Så er YOGA måske noget for dig. 

Zumba Gold

Skrevet d. 12. august 2020

Zumba Gold er for den aktive ældre, eller dig med funktionelle udfordringer, som gerne vil danse til glad musik. Zumba gold er en sjov og effektiv motionsform, der kombinerer latinske danseelementer i lette koreografier.

LUKKET

Yoga – Mandag

Skrevet d. 12. august 2020

HATHA YOGA.

Trænger du til:

Så er YOGA måske noget for dig. 

LUKKET FOR TILMELDINGER

 

Jumping Fitness

Skrevet d. 14. august 2019

Jumping Fitness er en dynamisk fitnessform, som udføres på specieludviklede trampoliner.

Vi hopper i takt til musikken, så der kommer sved på panden, og smilet kommer helt naturligt frem.

Jumping fitness er for ALLE, kom og vær med.

BEMÆRK : Jumping Fitness og Jumping Fitness 2 er nu slået sammen til et hold

Familietons

Skrevet d. 6. august 2018

Familietons med fokus på masser af bevægelse og fart på.
Det forventes, at forældrene motiverer børnene til nye ting, og dermed deltager i barnets motoriske og fysiske udvikling.
Vi starter med goddagsang, lærer nye færdigheder, 30 min. med leg og spring på redskaber, fuld fræs, og slutter med at sige farvel til hinanden.
Forældre og børn hjælper med oprydningen.
Familietons deltager i vores opvisning.

Sundhedsidræt

Skrevet d. 24. februar 2018

Motion er godt for din krop, og det er aldrig for sent at komme i gang. Sundhedsidrætstræning er tiltænkt dig, der har brug for at komme i gang med motion igen.

Selve træningen:
Træningen er opbygget med redskaber som fx træningsbolde, hånd-vægte og elastikker. Vi arbejder med at forbedre muskeludholdenhed, kondition, stabilitet, koordination, balance og reaktionsevne. Vi vil i løbet af timerne arbejde med styrkebaseret øvelser og en træningstime kan fx bestå af opvarmning af hele kroppen. Stille og rolige øvelser, hvor vi arbejder med de enkelte led i kroppen, for at gøre kroppen tryg ved bevægelse. Derefter arbejder vi med at styrke vores ben, arme, skuldre, ryg og mave, som er tilpasset dit niveau.

Vi slutter timen af med udstrækning. Dette hold er for dig, der vil i gang med at træne eller som har en fysisk udfordring.

WorkOut Moves

Skrevet d. 24. februar 2018

Dette er et ekstremt effektivt træningskoncept, der bygger på gode gamle samt sprit nye workoutøvelser, der udføres til musik i små koreografiske serier tilpasset hvert musiknummer.

Hele kroppen bliver trænet igennem, strammet op og styrket fra top til tå til den fedeste musik i sjove, varierede øvelsesmønstre, så man helt glemmer, at det niver lidt i musklerne, hvilket det med garanti vil komme til, da alt er bygget op med henblik på at give det mest effektive træningsresultat, mens vi selvfølgelig har det super sjovt.

WorkOutMoves er for alle fra totalt utrænet til virkelig veltrænet samt alle aldersklasser og er udarbejdet, så det giver en perfekt markeret og super flot og feminin krop.

Holdet har sin egen Facebook-gruppe, der hedder ”StepAerobic & WorkOutMoves”, som alle er yderst velkomne til at kigge ind på samt blive medlem af.

Ryg-gymnastik

Skrevet d. 24. februar 2018

Har du gået på rygskole? Eller har du problemer med ryggen og ønsker en mere målrettet træning, så er dette hold måske noget for dig. Her er mulighed for individuel træning, og det er tilladt kun at lave hver anden øvelse, eller bare dem du kan være med til. Mød op og prøv at være med.

Yoga – Onsdag

Skrevet d. 24. februar 2018

HATHA YOGA.

Trænger du til:

Så er YOGA måske noget for dig. 

 

LUKKET FOR TILMELDINGER

StepAerobic

Skrevet d. 24. februar 2018

En af de absolut mest fedtforbrændende træningskoncepter med fuld fart over feltet, masser af god energi og sved på panden.

Stepaerobic er holdet for alle, der kan lide, at træning skal være sjovt og effektivt, og det giver med garanti både god kondi og gode baller. Vi opbygger alt fra bunden af, hvor vi starter ud med helt simple trin, der gennem timen hele tiden udbygges, til vi ender ud med de sjoveste trinkombinationer og serier til den fedeste musik og alt sammen med store smil på læberne.

Holdet har sin egen Facebook-gruppe, der hedder ”StepAerobic & WorkOutMowes”, som alle er yderst velkomne til at kikke ind på samt blive medlem af.

Jeg glæder mig til at steppe, svede og have det sjovt sammen med jer.