Yoga – Mandag

Skrevet d. 27. september 2021

Trænger du til:

Så er YOGA måske noget for dig. Vi arbejder ud fra Hatha yogaens ældgamle principper med statiske yogastillinger.

Jumping Fitness

Skrevet d. 14. august 2019

Jumping Fitness er en dynamisk fitnessform, som udføres på specieludviklede trampoliner.

Vi hopper i takt til musikken, så der kommer sved på panden, og smilet kommer helt naturligt frem.

Jumping fitness er for ALLE, kom og vær med.

Familietons med aktive forældre

Skrevet d. 6. august 2018

Familietons med fokus på masser af bevægelse og fart på.
Det forventes, at forældrene motiverer børnene til nye ting, og dermed deltager i barnets motoriske og fysiske udvikling.
Vi starter med goddagsang, lærer nye færdigheder, 30 min. med leg og spring på redskaber, fuld fræs, og slutter med at sige farvel til hinanden.
Forældre og børn hjælper med oprydningen.
Familietons deltager i vores opvisning.

Kom i form

Skrevet d. 24. februar 2018

Tidligere Sundhedsidræt

Motion er godt for din krop, og det er aldrig for sent at komme i gang. Sundhedsidrætstræning er tiltænkt dig, der har brug for at komme i gang med motion igen.

Selve træningen:
Træningen er opbygget med redskaber som fx træningsbolde, hånd-vægte og elastikker. Vi arbejder med at forbedre muskeludholdenhed, kondition, stabilitet, koordination, balance og reaktionsevne. Vi vil i løbet af timerne arbejde med styrkebaseret øvelser og en træningstime kan fx bestå af opvarmning af hele kroppen. Stille og rolige øvelser, hvor vi arbejder med de enkelte led i kroppen, for at gøre kroppen tryg ved bevægelse. Derefter arbejder vi med at styrke vores ben, arme, skuldre, ryg og mave, som er tilpasset dit niveau.

Vi slutter timen af med udstrækning. Dette hold er for dig, der vil i gang med at træne eller som har en fysisk udfordring.

WorkOut Moves

Skrevet d. 24. februar 2018

NYT FORBEDRET KONCEPT TIL DENNE SÆSON!

De nye træningsserier er gjort enklere, og så kører de på flere forskellige muskelgrupper, så det ikke føles helt så hårdt, hvilket gør det endnu lettere for alle at være med.

Man får selvfølgelig stadig samme effektive træning og opstram-ning af hele kroppen, da vi nu kommer omkring hver muskel-gruppe flere gange i løbet af timen, men til gengæld i kortere tid ad gangen.

WorkOutMoves er små opstrammende træningsserier til musik, der er bygget op på en måde, så de giver en flot markeret og super feminin krop.

Holdet har sin egen Facebook-gruppe, der hedder “StepAerobic & WorkOutMoves”, som alle er yderst velkomne til at kigge ind på samt blive medlem af.

Ryg-gymnastik

Skrevet d. 24. februar 2018

Har du gået på rygskole? Eller har du problemer med ryggen og ønsker en mere målrettet træning, så er dette hold måske noget for dig. Her er mulighed for individuel træning, og det er tilladt kun at lave hver anden øvelse, eller bare dem du kan være med til. Mød op og prøv at være med.

Yoga – Onsdag

Skrevet d. 24. februar 2018

Trænger du til:

Så er YOGA måske noget for dig. Vi arbejder ud fra Hatha yogaens ældgamle principper med statiske yogastillinger.

StepAerobic

Skrevet d. 24. februar 2018

Et af de absolut mest fedtforbrændende træningskoncepter med masser af god energi.

StepAerobic er holdet for alle, der kan lide, at træning skal være sjovt og effektivt, og det giver med garanti både god kondi, gode baller og godt humør.

Vi opbygger alt fra bunden af, hvor vi starter ud med helt simple trin, der gennem timen hele tiden udbygges, til vi ender ud med de sjoveste trinkombinationer og serier til den fedeste musik og alt sammen med store smil på læberne.

Holdet har sin egen Facebook-gruppe, der hedder “StepAerobic & WorkOutMoves”, som alle er yderst velkomne til at kigge ind på samt blive medlem af.

Cross Dance

Skrevet d. 24. februar 2018

Cross Dance er en dance fitness time, som er bygget op over modulerne:
DANCE = dans
BODYTONING = toning af kroppen (ben, arme og core)
CARDIO = dans i højt tempo
BALANCE = let dans med balanceøvelser
Vi danser med nemme koreografier til populær musik, så alle kan være med. Der er garanti for, at sveden vil dryppe fra din pande, samtidig med at der er masser af smil, energi og overskud direkte ind på kontoen. ”We don´t Sweat – We Sparkle”

Muntre motionsdamer

Skrevet d. 24. februar 2018

Holdet for gæve kvinder i den modne alder, hvor der bliver taget hensyn til den enkeltes småskavanker.
Et rigtigt hyggehold, hvor der er plads til alle, og hvor vi på varieret vis får trænet hele kroppen igennem, så vi kan holde os friske, sunde og i vigør hele livet igennem. Hver en muskel bliver rørt; ikke mindst lattermusklerne.